Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden en volg ons op LinkedIn.


 
Werving Specialist Natuurbescherming Beschermde Soorten via bureau Publiek Netwerk
Ben je thuis in de natuur en wil je de expertpositie pakken in het oplossen van actuele vraagstukken? Heb jij inzicht in wat er nodig is om de vleermuis, gierzwaluw en huismus te beschermen en ben jij een stevige sparringpartner? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer als onze nieuwe Specialist Natuurbescherming Beschermde Soorten. De werving verloopt via Publiek Netwerk, neem dus contact met ze op als je een vraag hebt.

Werving Senior Jurist Wet natuurbescherming via bureau Publiek Netwerk
Heb je hart voor de natuur, een scherp oog voor juridische mogelijkheden en zorg je voor vlotte en overtuigende oplossingen? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer als onze nieuwe Senior Jurist Wet natuurbescherming. De werving verloopt via Publiek Netwerk, neem dus contact met ze op als je een vraag hebt.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden bij P&O op nummer 070 21 899 06.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

 
Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2019