Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden en volg ons op LinkedIn.


 
Wij zoeken een Toetser en Vergunningverlener Milieu
Voor onze afdeling Toetsing en Vergunningverlening Milieu zijn wij op zoek naar een Toetser en Vergunningverlener. Jij zet jouw kennis van milieu in om bij te dragen aan duurzaamheid en energietransitie bij bedrijven. Ben jij een ervaren milieuexpert en ben je oplossingsgericht? Werk mee aan het beschermen van de leefomgeving en solliciteer voor 23 april!

Wij zoeken een Informatieanalist
Voor onze afdeling Toetsing en Vergunningverlening zijn wij op zoek naar een Informatieanalist. Jij houdt er van data te analyseren en interpreteren. Op innovatieve wijze help jij onze organisatie vooruit. Ben je analytisch sterk, nieuwsgierig en creatief in het bedenken van oplossingen voor de toekomst? Solliciteer dan voor 23 april!

Wij zoeken Toezichthouders Milieu
Voor onze afdeling Toezicht & Handhaving Milieu zoeken wij meerdere Toezichthouders. Je houdt van afwisseling, herkent milieurisico’s en durft het gesprek aan te gaan met ondernemers en inwoners. Heb je hart voor het milieu, ben je ambitieus en wil je het vak leren of verder groeien? Solliciteer voor 26 april.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden op nummer (070) 21 899 00.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

 
Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2019