Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Wij werken met ruim 230 deskundige collega’s aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving. Wij werken op steenworp afstand van de Haagse binnenstad en op tien minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal. Kom jij bij ons werken? Check hier de mogelijkheden.

 
Vacature voor Toetser & Vergunningverlener

Geef jij samen met je teamleden richting aan hoe je grondwater kunt gebruiken voor de energietransitie? Ga dan bij ons aan de slag als Toetser en Vergunningverlener Waterwet.

Vacatures voor Milieujuristen

Analyseer jij samen met vakkundige collega’s wat er nodig is om de vleermuis, gierzwaluw en huismus te beschermen? Solliciteer op de functie van Jurist Wet natuurbescherming.

Analyseer jij wat er nodig is voor een duurzame relatie tussen bedrijven en hun omgeving? Word onze nieuwe Jurist Wet Milieubeheer.

Vacatures voor ICT specialisten
Geef jij onze technische omgeving, applicaties en informatie de juiste plek? Solliciteer dan als Informatie- en Applicatiearchitect.

Geef jij onze data de juiste plek en ben je een kei in het lokaliseren van de informatiebehoefte? Reageer dan op onze vacature voor BI-specialist (via Jouw BI vacature).

Zit jou specialisme er niet bij? Kom dan binnenkort terug om te kijken of jouw functie erbij zit of volg ons op LinkedIn.

Inhuur experts
Wil je bij ons aan de slag op inhuurbasis? Check onze opdrachten op www.inhuurdeskodh.nl

Open sollicitatie
Natuurlijk kun je ons ook zelf laten weten dat je beschikbaar bent als expert op het gebied van natuur en milieu. Mail je open sollicitatie naar vacatures@odh.nl

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures? Volg ons op LinkedIn  of Twitter

Speciaal voor starters
In het najaar van 2019 gaat ons startersprogramma van start: lees meer op omgevingsdiensthaaglanden.nl/jouwplek

Stage lopen

Als stagiair valt bij Omgevingsdienst Haaglanden veel te leren. Kom jij stage lopen? Vraag naar de mogelijkheden bij P&O op nummer 070 21 899 06.
Of maak gebruik van ons contactformulier.

Hoe staat het met het personeelsbeleid en de ontwikkelingen van Omgevingsdienst Haaglanden? Lees het in ons sociaal jaarverslag van 2018.